“Укртрансбезпека” відійшла Дідківському

Артур Корсунь
понеділок, 07 Травень 2018, 15:22
0
Першим заступником голови Держслужби з безпеки на транспорті В'ячеслава Дідківського (ліворуч) призначили у липні 2015 року / dsbt.gov.ua

Перший заступник голови Державної служби з безпеки на транспорті В’ячеслав Дідківський поповнив когорту тимчасових керівників.

Уряд поклав на Дідківського виконання обов’язків Михайла Ноняка, якого місяць тому відсторонили від посади керівника “Укртрансбезпеки”.

Першим заступником голови Держслужби з безпеки на транспорті В’ячеслава Дідківського призначили у липні 2015 року. До цього він працював у Міністерстві інфраструктури заступником директора департаменту безпеки – начальником відділу охорони праці та соціального захисту.

В’ячеслав Дідківський став черговим тимчасовим керівником підприємства чи установи у сфері відповідальності Міністерства інфраструктури. Попри запевнення терміново організувати та провести кадровий конкурс, уже понад рік залишаються вакантними посади керівників державного підприємства “Адміністрація морських портів України” (очолює Райвіс Вецкаганс), Державного агентства автомобільних доріг України “Укравтодор” (Славоміру Новак) та правління публічного акціонерного товариства “Українська залізниця” (Євген Кравцов).

Як писали “Кадри”, на початку квітня 2018 року Кабінет Міністрів відсторонив Михайла Ноняка від виконання обов’язків за посадою керівника  Державної служби України з безпеки на транспорті. Чиновникові закидають зловживання владою та корупцію у відомстві. Триває служборе розслідування.

Залишити коментар