Костюк здобув на конкурсі посаду директора “Електроважмашу”

вівторок, 04 Червень 2019, 11:27
• Артур Корсунь
0
  • Призначені без терміну давності

Постійно діюча комісія з проведення конкурсного відбору керівників суб’єктів господарювання державного сектору економіки, що належать до сфери управління Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, нарешті обрала керівника державного підприємства “Завод “Електроважмаш”.

За посаду боролися троє кандидатів. Їхні конкурсні пропозиції комісія заслухаха 28 травня 2019 року. Кращу презентацію підготував виконувач обов’язків директора держпідприємства Дмитро Костюк. На цій посаді він працює з 2015 року. Трудову кар’єру розпочав 2006 року економістом у ЗАТ “А.Е.С. Київобленерго”. Потім був аналітиком у компаніях “Маєрск Україна ЛТД”, “ДТЕК”, провідним інженером у держконцерні “Укратомпром”.  На “Завод “Електроважмаш” прийшов у 2012 році заступником директора зі стратегії та маркетингу. У статусі першого заступника очолив завод у 2015-му після відсторонення за результатами перевірки директора Володимира Глушакова.

Як писали “Кадри”, у квітні 2019 року Міністерство економічного розвитку і торгівлі України оголосило конкурсний відбір на посаду керівника держпідприємства “Завод” Електроважмаш”.

Залишити коментар