Вовка звільнили з посади голови Нацкомісії з питань енергетики та комунальних послуг

Артур Корсунь
неділя, 27 Травень 2018, 10:54
0

Президент України Петро Порошенко підписав указ про звільнення Дмитра Вовка з посади голови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП).

Указ підписано відповідно до плану ротації голови та членів Нацкомісії. Термін повноважень голови Національної комісії з питань енергетики та комунальних послуг спливає 26 травня.

Вовк очолив НКРЕКП 3,5 роки тому у віці 25 літ. Саме молодий вік, а точніще брак необхідного досвіду завадила голові Нацкомісії взяти участь у відборі членів нової каденції  Вовк не зміг податись у члени комісії. За умовами конкурсу, претендент має підтвердити 5 років стажу роботи у сфері енергетики та 2 роки роботи на керівних посадах. Конкурсна комісія відхилила кандидатуру Вовка через невідповідність першому критерію.

Разом із Дмитром Вовком Нацкомісію покинув Руслан Машляківський, який відповідав за формування та реалізацію єдиної державної політики у сферах теплопостачання, централізованого водопостачання і водовідведення.

Як писали “Кадри”, конкурсна комісія з добору кандидатів на посади членів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, почала працювати 24 листопада 2017 року.

Залишити коментар

Гучні теми
Новини партнерів