Морозова покинула комісію Вовка

Артур Корсунь
п’ятниця, 15 Грудень 2017, 12:17
0
ЗІ звільненням Вікторії Морозової у Національній комісії, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), відкрилися відразу дві вакансії / nerc.gov.ua

Дмитро Вовк і Руслан Машляківський залишилися самі Національній комісії, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), після президентського указу про звільнення Вікторії Морозової.

У Нацкомісії Морозова суміщала дві посади. Вона відповідала за узагальнення практики застосування законодавства та вдосконалення законодавства у сферах енергетики та комунальних послуг. Також виконувала функції з державного регулювання в частині ліцензування господарської діяльності у сферах електроенергетики, теплопостачання, централізованого водопостачання і водовідведення, перероблення та захоронення побутових відходів. Тепер ці посади вакантні, а для формування повного складу комісії конкурсна комісія має обрати п’ятьох членів. Як відомо, комісія вже сформована й почала роботу під головуванням президента Всеукраїнської громадської організації “Енергетична асоціація України” Василя Котка.

Як писали “Кадри”, наприкінці травня 2017 року президент звільнив Юрія Голляка та Володимира Євдокимова з посади членів Національної комісії, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП). В останні місяці осені Верховна Рада, уряд та Адміністрація президента визначилися зі своїми представниками у конкурсній комісії, яка має відібрати кандидатів на вакантні посади.

Залишити коментар