Відбір членів НКРЕКП затверджуватиме Котко

Артур Корсунь
четвер, 07 Грудень 2017, 13:51
0
Президент Всеукраїнської громадської організації “Енергетична асоціація України” Василь Котко очолив відбір членів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг / kompek.rada.gov.ua

Конкурсна комісія з добору кандидатів на посади членів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, 24 листопада розпочала 45-денний відбір енергетичного регулятора.

На першому засіданні члени конкурсної комісії визначилися із головою. За пропозицією президента “Асоціації “Укргідроенерго” Семена Поташника, конкурс проводитиметься під головуванням президента Всеукраїнської громадської організації “Енергетична асоціація України” Василя Котка. Секретарем комісії обрали члена Стратегічної ради громадської організації “Київський інститут енергетичних досліджень” Світлану Голікову.

Відбір членів НКРЕКП вирішили проводити за регламентом, за яким відбувалися конкурси до НАБУ. До участі у відборі також запросили представників міжнародних енергетичних інституцій.

На наступному засіданні 30 листопада члени комісії домовилися ухвалювати рішення 4 голосами й почали розробляти умови та порядок проведення конкурсу.

Як писали “Кадри”, через звільнення двох членів за графіком ротації НКРЕКП можливості ухвалювати рішення.

Залишити коментар