У НКРЕКП тривають планові звільнення

Артур Корсунь
вівторок, 05 Грудень 2017, 12:58
0
Борис Циганенко (праворуч) відповідав у НКРЕКП за формування та реалізацію єдиної державної політики у сферах електроенергетики та теплопостачання / nerc.gov.ua

Планове звільнення Бориса Циганенка з посади члена Національної комісії, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) позбавила регулятора можливості ухвалювати рішення.

Як і прогнозувалося, 27 листопада 2017 року Борис Циганенко залишив Нацкомісію відповідно до президентського плану ротації членів енергетичного регулятора. У НКРЕКП він відповідав за  формування та реалізацію єдиної державної політики у сферах електроенергетики та теплопостачання. Відтак кількість членів комісії разом із її головою налічує всього три особи, а це не дозволяє зібрати кворум. Зрештою,  ухвалювати рішення Дмитро Вовк, Вікторія Морозова та Руслан Машляківський не могли й за два тижні до того, відколи Борис Циганенко пішов на лікарняний.

Як писали “Кадри”, наприкінці травня 2017 року президент звільнив Юрія Голляка та Володимира Євдокимова з посади членів Національної комісії, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП). В останні місяці осені Верховна Рада, уряд та Адміністрація президента визначилися зі своїми представниками у конкурсній комісії, яка має відібрати кандидатів на вакантні посади.

Залишити коментар