Кравцов перебрався у кабінет Бальчуна

Артур Корсунь
четвер, 10 Серпень 2017, 12:30
0
Євген Кравцов розпочав виконувати обов’язки голови правління публічного акціонерного товариства “Українська залізниця” / biz.censor.net.ua

Сьогодні перший день виконання Євгеном Кравцовим обов’язків голови правління публічного акціонерного товариства “Українська залізниця”.

Призначення Євгена Кравцова на посаду відбулося 9 серпня, у день звільнення Войцеха Бальчуна. Але перед тим звільнили самого Кравцова – з посади першого заступника міністра інфраструктури.  Як зазначено у постанові уряду – “за власним бажанням”. Втрата Кравцовим посади у керівництві Мінінфраструктури зумовила рішення уряду й про припинення його повноважень у правлінні ПАТ “Українська залізниця”. Проте вже наступним розпорядженням Кабмін відновив статус-кво, і тимчасовим головою УЗ Кравцова призначали вже як члена правління.

На урядові перестановки у керівництві ПАТ “Українська залізниця” та Мінінфраструктури одним із перших відреагував Володимир Омелян.

“Я щасливий з двох моментів: що відбулося звільнення Балчуна і що відбулося звільнення мого першого заступника міністра”, – сказав міністр. Він додав, що саме звільнення керівника “Української залізниці” мало відбутися найпізніше у червні 2017 року, коли закінчився річний контракт поляка.

“Питання зміни вищого керівництва “Укрзалізниці” порушувалось мною протягом останніх 10 місяців, і нарешті це сталося. Тепер ключове – повна заміна всього керівного складу “Укрзалізниці” на фаховий і справді незалежний”, – наголосив Володимир Омелян.

На рішення уряду оперативно відреагував і сайт Мінінфраструктури. У розділі Команда зникла сторінка звільненого першого заступника міністра. Немає сторінки голови правління й на сайті “Укрзалізниці”, наглядову раду якої Євген Кравцов очолює з серпня 2016 року.

Залишити коментар

Останні звісточки по темі
Гучні теми
Новини партнерів