Кравцов бажає звільнитися з “Укрзалізниці”

субота, 07 Грудень 2019, 13:42
• Володимир Кочетков
0
  • Магістральна вакансія: головний перевізник країни

Керівник “Укрзалізниці” Євген Кравцов попросив наглядову раду “УЗ” зібратися найближчим часом для розгляду результатів діяльності правління та розгляду питання його звільнення. Про це повідомив міністр інфраструктури України Владислав Криклій.

“Ми починаємо велику реформу залізничного транспорту – плануємо створення трьох незалежних операторів з управління інфраструктурою, вантажними і пасажирськими перевезеннями. Залізниця з величезного монстра повинна перетворитися в трьох симпатичних середніх монстриков. Тому не повинно бути двозначностей в управлінні, має бути повна відповідальність за те, що відбувається “, – заявив міністр інфраструктури України Владислав Криклій.

За його словами, нинішньому главі “Української залізниці” Євгена Кравцова доведеться вибирати, на якій посаді працювати після реорганізації.

“Сісти відразу на три місця не вийде, треба буде вибирати”, – зазначив Криклій.

Нагадаємо, наприкінці серпня 2019 року прем’єр-міністр України Олексій Гончарук заявив про плани Кабінету Міністрів розділити УЗ на три компанії. “Я очікую, що вже до кінця цього року ситуація в УЗ серйозно зміниться”, – резюмував прем’єр.

Як писали “Кадри”, Євген Кравцов обіймає посаду голови правління АТ “Укрзалізниця” з 10 січня 2019 року. До цього він виконував обов’язки голови правління.

Залишити коментар

Матеріали по темі
Юрик очолить “Укрзалізницю”
п’ятниця, 10 Квітень 2020, 12:13
Гучні теми
Новини партнерів