На конкурс подалися учасники попередніх відборів

Артур Корсунь
понеділок, 06 Березень 2017, 12:57
0
Відомство міністра аграрної політики та продовольства Тараса Кутового вже третій місяць працює без державного секретаря / declarations.com.ua

Термін подання документів на участь у відборі державного секретаря Міністерства аграрної політики та продовольства збіг 2 березня. Комісія з питань вищого корпусу державної служби допустила до конкурсу 10 учасників.

page1_14

Серед конкурсантів є учасники попередніх – невдалих – відборів.

Алла Лобода, яка працює заступником директора ТОВ “Трейд-Агро”, на першому конкурсі не змогла впоратися із розв’язанням ситуативних завдань. Заступник генерального директора ТОВ “КУА “Інвестиційні ресурси” Владислав Андронов тоді теж не дістався співбесіди. Удруге подали свої кандидатури головний спеціаліст відділу економічного регулювання земельних відносин Департаменту міжнародної співпраці та ринку земель Держгеокадастру України Олександр Головков і заступник голови Сумської облдержадміністрації Микола Подопригора. Керівникові Регіонального контактного пункту “Продовольча безпека, стале сільське господарство, морські дослідження і біоекономіка” Програми Європейської Комісії фінансування наукових досліджень та інновацій “Горизонт 2020” Олександру Галущенку, який утретє змагається за посаду, минулого конкурсу вдалося потрапити у фінальний етап – на співбесіду, та за її результатами не вдалося вибороти навіть місце резервного кандидата. Натомість переможниця відбору Уляна Грачова, яку уряд вирішив не призначати на посаду, від участі у конкурсі відмовилася.

Засідання комісії з питань вищого корпусу державної служби задля чергового відбору аграрного держсекретаря заплановане на 14 березня 2017 року.

Як писали “Кадри”, на початку лютого уряд розпорядився провести відбір кандидатів на посаду державного секретаря Міністерства аграрної політики та продовольств.

Залишити коментар