Держсекретаря Мінагропроду обиратимуть повторно

Артур Корсунь
п’ятниця, 10 Лютий 2017, 12:53
0
Комісія з питань вищого корпусу державної служби знову обиратиме державного секретаря Міністерства аграрної політики та продовольства /nads.gov.ua

Уряд розпорядився провести відбір кандидатів на посаду державного секретаря Міністерства аграрної політики та продовольства повторно – вже вдруге.

У першому конкурсному відборі, оголошеному 12 жовтня 2016 року, за посаду державного секретаря змагалися восьмеро кандидатів. Проте жоден із них не знайшов підтримки членів комісії з питань вищого корпусу державної служби, й на засіданні 15 листопада 2016 року вона відмовила усім претендентам. Уже наступного дня конкурс був оголошений знову. У фіналі цього відбору зійшлися керівник Регіонального контактного пункту “Продовольча безпека, стійке сільське господарство, морські дослідження та біоекономіка” програми Єврокомісії фінансування наукових досліджень та інновацій “Горизонт 2020” Олександр Галущенко та очільниця відділу економічного розвитку Секретаріату Кабміну  Уляна Грачова. Перевагу віддали колишній радниці Володимира Гройсмана на посаді голови Верховної Ради у 2015 році.

Уляна Грачова народилася у 1982 році. На держслужбу прийшла у 2004 році, обіймала різні посади у Міністерстві палива та енергетики, Секретаріаті й Адміністрації президента, Секретаріаті Верховної Ради. З травня 2016 року очолила відділ економічного розвитку Секретаріату Кабміну. Проте подання на призначення Уляни Грачової державним секретарем Міністерства аграрної політики та продовольства в уряд не надійшло, й Кабінет Міністрів оголосив черговий відбір.

Залишити коментар