У Міністерство ветеранів призначили держсекретаря

Артур Корсунь
середа, 13 Березень 2019, 10:49
0

Кабінет Міністрів призначив Людмила Дараган на посаду державного секретаря Міністерства ветеранів.

“Робота міністерства має бути побудована так, щоб ветерани мали можливість вчасно отримувати ті послуги та пільги, які для них передбачені. Я думаю, що я можу організувати цей процес у межах своєї посади. Перш за все це підбір кадрів. Їхня фаховість, розуміння проблематики, знання та досвід – це те, що безпосередньо впливатиме на роботу Мінветеранів», – зазначила держсекретар.

Людмила Дараган здобувала досвід роботи в держструктурах із 2003 року, працюючи в Апараті Верховної Ради, в Адміністрації Президента, була помічником міністра юстиції, помічником-консультантом народного депутата Петра Порошенка, аще раніше – народних депутатів Романа Зварича та Григорія Заболотного.

Як писали “Кадри”, у конкурсному відборі на зайняття посади державного секретаря Міністерства у справах ветеранів 5 лютого 2019 року брали участь чотири кандидати.  Конкурс на зайняття вакантної посади був оголошений 10 січня 2019 року.

У листопаді 2018 року уряд створив Міністерство у справах ветеранів, ліквідувавши Державну службу у справах ветеранів війни та учасників АТО. Нове міністерство очолила Ірина Фріз, голова підкомітету з питань безпеки державних інформаційних систем та керівник постійної делегації Верховної Ради у Парламентській асамблеї НАТО.

Залишити коментар