Для Міністерства ветеранів шукають державного секретаря

Артур Корсунь
понеділок, 21 Січень 2019, 13:00
0
Міністр у справах ветеранів Ірина Фріз наразі керує без заступників та державного секретаря

Кабінет Міністрів оголосив конкурс на зайняття вакантної посади державного секретаря Міністерства у справах ветеранів.

Головний чиновник у Мінветеранів займатиметься апаратною роботою. До його обов’язків входитиме підготовка планів роботи і пропозицій щодо виконання завдань міністерства, контроль виконавчої дисципліни, уся кадрова діяльність державних службовців.  Робота контрактна: перша угода – на 5 років,

Посадовий оклад державного секретаря визначений у 18 000 гривень. Також він отримуватиме надбавки за ранг, премії та додаткові стимулюючі виплати.

Документи приймаються до 18-ої години 28 січня 2019 року.

Від кандидата вимагається ступінь вищої освіти — не нижче магістра, вільне володіння державною мовою, володіння іноземною мовою, яка є однією з офіційних мов Ради Європи. Загальний стаж роботи — не менше семи років. Перевагою буде трирічний досвід роботи на керівних посадах у сфері соціального захисту ветеранів війни, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, постраждалих учасників Революції Гідності, членів сімей ветеранів.

Конкурсний відбір відбудеться 5 лютого.

Як писали “Кадри”, у листопаді 2018 року уряд створив Міністерство у справах ветеранів, ліквідувавши Державну службу у справах ветеранів війни та учасників АТО. Нове міністерство очолила Ірина Фріз, голова підкомітету з питань безпеки державних інформаційних систем та керівник постійної делегації Верховної Ради у Парламентській асамблеї НАТО.

Залишити коментар