Оголосили конкурс на посаду держсекретаря Мінрегіону

понеділок, 10 Червень 2019, 14:26
• Артур Корсунь
0
  • Державний секретаріат України

Кабінет Міністрів оголосив конкурс на зайняття вакантної посади державного секретаря Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

Із переможцем конкурсу підпишуть 5-річний контракт, упродовж якого державний секретар отримуватиме 24 тис. грн посадового окладу, надбавки за ранг, за виконання особливо важливої роботи, за вислугу років (до 50% посадового окладу) та інші виплати та премії у разі встановлення.

Посада державного секретаря Мінрегіону вакантна з жовтня 2018 року. Максим Малашкін покинув її, перейшовши на іншу роботу – очолив Державну інспекцію з енергетичного нагляду України. Того ж 24 жовтня уряд поклав виконання обов’язків державного секретаря Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства на Ігоря Корхового. Досі він працював генеральним директором міністерського директорату стратегічного планування та європейської інтеграції.

Як писали “Кадри”, у грудні 2016 року Максим Малашкін виборов на відкритому конкурсі посаду державного секретаря. Призначення отримав у січні наступного року.

Залишити коментар