Малашкіна призначили держсекретарем Мінрегіонбуду

Артур Корсунь
вівторок, 03 Січень 2017, 13:13
0
Держсекретар Мінрегіонбуду Максим Малашкін (праворуч) та прем'єр-міністр Володимир Гройсман знайомі ще з часів роботи у Вінницькій міській раді / myvin.com.ua

Кабінет Міністрів призначив Максима Малашкіна державним секретарем Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

Досі 35-річний Максим Малашкін працював заступником міністра-керівника апарату Мінрегіонбуду. Із  квітня 2014-го по жовтень 2015-го очолював департамент нормативно-правового регулювання міністерства. На урядову роботу в столицю посадовець перебрався із Вінниці, де з 2006 року працював в юридичному управлінні міської ради, очолюваної нині прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом. У Вінниці Максим Малашкін народився,  2004-го закінчив Міжрегіональну академію управління персоналом за спеціальністю “правознавство”. За 2015 рік його зарплата становила 147 715 грн.

Посаду держсекретаря Максим Малашкін виборов у грудні на відкритому конкурсі. За результатами тестування, розв’язання ситуативних завдань і співбесіди він здобув 14,64 бала із 20 можливих. Директор департаменту нормативно-правового регулювання Мінрегіону Максим Дорофєєв фінішував другим і впродовж року перебуватиме у кадровому резерві держсекретаря.

Залишити коментар