Держсекретарем Мінветеранів обрали Людмилу Дараган

Артур Корсунь
понеділок, 11 Лютий 2019, 12:01
0

Людмила Дараган, помічник-консультант народного депутата Олексія Порошенка, здобула перемогу у конкурсному відборі на зайняття посади державного секретаря Міністерства у справах ветеранів.

Під час співбесіди із членами Комісії з питань вищого конкурсу державної служби Людмила Дараган зізналася, що знайома із міністром у справах ветеранів. Жінки разом працювали над проектом “Україна-Солідарність-НАТО”, лідером якого й була Ірина Фріз.

Відео співбесіди

Людмила Дараган одружена з Олександром Луніним – керівником і співзасновником Громадської організації у”Інститут проблем геополітики і безпеки”. Серед співзасновників ГО також є Ірина Фріз.

У 2014 році Людмила Дараган балотувалася до парламенту за списком “Блоку Петра Порошенка”  (152-ге місце у списку). До того працювала помічником-консультантом народного депутата Петра Порошенка, аще раніше – у народних депутатів Романа Зварича та Григорія Заболотного.

Як писали “Кадри”, у конкурсному відборі на зайняття посади державного секретаря Міністерства у справах ветеранів брали участь чотири кандидати.

Залишити коментар