На другу річницю директорства в “Борисполі” Дихне отримав новий конкурс

Артур Корсунь
понеділок, 05 Вересень 2016, 15:35
0
Статус в.о. гендиректора "Борисполя" Євген Дихне отримав 19 вересня 2014 року, коли був призначений на посаду наказом Міністерства інфраструктури /vcrti.com.ua

Комісія при Комітеті з призначення керівників особливих важливих для економіки підприємств оголосила конкурсні відбори на посади керівників державного підприємства “Міжнародний аеропорт “Бориспіль” і “Маріупольський морський торговельний порт”.

Заяви про участь у конкурсному відборі та інші необхідні документи охочі очолити держпідприємства мають подати до вечора 4 жовтня 2016 року. Через тиждень після цієї дати розпочнеться конкурсний відбір, результати якого планують оголосити до 10 листопада.

“Міжнародним аеропортом “Бориспіль” нині керує Євген Дихне. Статус в.о. гендиректора він має з 19 вересня 2014 року, коли був призначений на посаду наказом Міністерства інфраструктури. За рік після цього завершився й перший конкурс на заміщення вакантної посади керівника аеропорту. Та його переможця Юрія Солончука так і не затвердили на посаді. Про наміри оголосити новий конкурс у Міністерстві економічного розвитку та торгівлі, яке тепер розпоряджається долею стратегічного підприємства, говорили кілька разів.

Директором Маріупольського морського торговельного порту зараз працює Олександр Олейник. Державне підприємство теж відійшло МЕРТу як особливо важливе для економіки.

 

Залишити коментар