Мінекономрозвитку забуло про обіцянку оголосити кадрові конкурси

Артур Корсунь
понеділок, 01 Серпень 2016, 11:23
0
Перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Юлія Ковалів каже, що конкурси на посади керівників ДП "Укртрансаміак" та "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" уже стартували, хоч офіційного їх оголошення не відбулося /uacrisis.org

Іще на початку липня 2016 року на сайті Міністерства економічного розвитку і торгівлі з’явилося повідомлення про наміри оголосити відкриті конкурси на посади керівників державних підприємств “Електроважмаш”, “Міжнародний аеропорт “Бориспіль” та УДП “Укрхімтрансаміак”  до кінця місяця. Та досі цього не зроблено.

Представляючи 20 липня 2016 року результати топ-100 державних підприємств, перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Юлія Ковалів зауважила, що конкурси на посади керівників “Укртрансаміаку” та аеропорту “Бориспіль” уже стартували, і з “завершення усіх цих конкурсів очікують через два місяці”. Натомість міністр інфраструктури Володимир Омелян, зустрічаючись 28 липня 2016 року із представниками міжнародних фінансових інституцій та з міжнародними партнерами, зазначив, що конкурс на керівника аеропорту “Бориспіль” буде оголошено у вересні. Зрештою, це не перша плутанина зі сказаним і зробленим. У червні Володимир Омелян, представляючи на посаді в.о. голови Державного агентства автомобільних доріг України Євгенія Бараха, обмовився про три кандидатури на керівника Укравтодору. Проте з того часу міністерство не спромоглося оголосити навіть критерії, за якими обиратимуть нового директора.

Як писали “Кадри”, Мінекономрозвитку шукатиме нових керівників державних підприємств “Завод “Електроважмаш”, “Міжнародний аеропорт “Бориспіль” та “Укрхімтрансаміак”.

Залишити коментар