Екс-нардепу Рябікіну підкорився “Бориспіль”

Євген Булавка
четвер, 01 Грудень 2016, 20:52
0
Новий керівник "Борисполя" був народним депутатом і послом у Данії / facebook.com

Комітет із призначень керівників особливо важливих для економіки підприємств при Мінекономрозвитку 1 грудня 2016 року завершив відбір керівника ДП “Міжнародний аеропорт “Бориспіль”. На посаду рекомендовано Павла Рябікіна.

Переможець конкурсу  був народним депутатом ІІІ, ІV  та VII скликань. У 2005-2006 обіймав посаду заступника міністра транспорту та зв’язку. У 2009-2010 роках був Надзвичайним та Повноважним Послом України у Королівстві Данія. У 2014-2015 роках працював заступником голови Київської міської державної адміністрації, де відповідав за питання інфраструктури та транспортного будівництва. Загалом Павло Рябікін має 29 років професійного досвіду, зокрема, в авіакомпанії “Експрес Авіа”, ТОВ “РК Партнери”, ТОВ “РОЦ “Зелений порт”.

У конкурсі на посаду керівника ДП “Міжнародний аеропорт “Бориспіль” узяли участь 26 претендентів, п’ятеро з яких потрапили на відбір Номінаційного комітету. Захищаючи конкурсну пропозицію, Павло Рябікін також пообіцяв до 2020 року збільшити кількість пасажирів удвічі – до 15 млн. на рік, а чисельність персоналу аеропорту скоротити майже на тисячу – до 3 тисяч працівників.

Напередодні фіналу конкурсу міністр інфраструктури Володимир Омелян оприлюднив вимоги до нового керівника аеропорту “Бориспіль”.

Як писали “Кадри”, нового генерального директора ДП “Міжнародний аеропорт “Бориспіль” почали шукати у грудні 2014 року.

Залишити коментар