Дихне і далі керуватиме “Борисполем”

Артур Корсунь
понеділок, 27 Березень 2017, 16:27
0
Міністр інфраструктури України Володимир Омелян (у центрі) представив нового керівника аеропорту "Бориспіль" Павла Рябікіна (ліворуч) та його першого заступника Євгенія Дихне (праворуч) / mtu.gov.ua

Павло Рябікін перебрав управління колективом державного підприємства “Міжнародний аеропорт “Бориспіль” – через чотири тижні після призначення Кабінетом Міністрів і чотири місяці після перемоги у відкритому конкурсі.

Офіційне представлення нового керівника аеропорту провів міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

“Сподіваюсь, що з новим керівництвом “Бориспіль” стане не тільки справжнім міжнародним хабом, а й залучить до співпраці компанії-лоукости, збільшить прибутки від неавіаційної діяльності та зробить аеропорт більш комфортним для пасажирів”, – зазначив міністр. Він також подякував за високі показники роботи Євгенію Дихне, який очолював аеропорт із 19 вересня 2014 року й пережив з того часу два конкурсні відбори на вакантну посаду:

“Було зроблено дуже багато, але я щиро хотів, щоб аеропорт далі розвивався. Бо є сильна професійна команда, яка вміє працювати”, – зауважив Омелян.

Проте добрими словами міністра бонуси Дихне не закінчилися: новий директор “Борисполя” вирішив залишити його біля себе.

“Прошу кадрову службу підготувати наказ про призначення Євгенія Дихне першим заступником генерального директора”, – заявив Павло Рябікін.

Як писали “Кадри”, конкурсний відбір керівника “Борисполя” завершився 1 грудня 2016 року.

Залишити коментар