Юлія Ковалів розкрила таємниці неоголошених конкурсів

Володимир Охотний
п’ятниця, 12 Серпень 2016, 17:13
0
Перед членами кадрових комісій перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Юлія Ковалів поставила завдання розробити критерії відбору кандидатів у директорські крісла чотирьох держкомпаній /facebook.com

Обіцяний Міністерство економічного розвитку і торгівлі старт відбору нових керівників стратегічних та особливо важливих для економіки держпідприємств переноситься ближче до осені. Комісії, які мають знайти для Номінаційного комітету претендентів на директорські посади, іще не почали роботу.

Розробку критеріїв відібрані для цієї місії люди мають розпочати лише наступного тижня, повідомила перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Юлія Ковалів. Директорів шукатимуть для підприємств “Завод “Електроважмаш”, “Міжнародний аеропорт “Бориспіль”, “Укртрансхімаміак” і Маріупольський морський торговельний порт.

“Комісія опрацює документи та презентації, а також проведе співбесіди з потенційними CEO. До презентації Номінаційному комітету будуть допущені до 5 фіналістів на кожну вакансію”, – зазначила Юлія Ковалів.

Як писали “Кадри”, оголосити відкриті конкурси на посади керівників державних підприємств “Завод “Електроважмаш”, “Міжнародний аеропорт “Бориспіль” та “Укрхімтрансаміак” Міністерство економічного розвитку і торгівлі обіцяло до кінця липня 2016 року.

Залишити коментар