Державний секретар Кабінету Міністрів потребує ще одного заступника

Артур Корсунь
вівторок, 13 Листопад 2018, 15:17
0
У лютому 2018 року обраний на конкурсі Геннадій Пліс (праворуч) поповнив штат заступників державного секретаря Кабінету Міністрів Олександра Саєнка (ліворуч)

П’ятеро заступників державного секретаря Кабінету Міністрів України – не межа. Уряд оголосив конкурс на на зайняття вакантної – шостої – посади заступника.

1234567

Обраний на конкурсі та призначений Кабінетом Міністрів заступник зможе здійснювати повноважень відповідно до розподілу обов’язків, визначених Державним секретарем Кабінету Міністрів України, виконуватий його обов’язки у разі його відсутності та у разі відсутності першого заступника, спрямовувати, координувати і контролювати роботу структурних підрозділів Секретаріату.

Окрім посадового окладу у 14 500 гривень, переможець конкурсу може розраховувати на надбавки до посадового окладу за ранг, за виконання особливо важливої роботи, за вислугу років та інші стимулюючі виплати та премії — у разі встановлення. І все це – упродовж наступних п’яти років і з правом повторного призначення на ще один термін або подальшого переведення за пропозицією Комісії з питань вищого корпусу державної служби на рівнозначну або нижчу посаду до іншого державного органу.

Окрім копії паспорта громадянина України, письмових заяв із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби та відсутності для цього заборон, копій довідки про результати перевірки, документа про освіту, особової картки та декларації за 2017 рік, кандидатам слід подати посвідчення про вільне володіння державною мовою та про відсутність заборгованості із сплати аліментів. А також – сертифікат, що підтверджує володіння однією з офіційних мов Ради Європи. Хоч це і не необов’язково.

Документи прийматимуть до 23 листопада 2018 року.

Як писала “Кадри”, крайній раз штат заступників державного секретаря Кабінету Міністрів уряд поповнив у лютому 2018 року – обраним на конкурсі Геннадієм Плісом, колишнім першим заступником керівника Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Залишити коментар