Державного секретаря Мінрегіонбуду звільнили з посади

Артур Корсунь
четвер, 25 Жовтень 2018, 13:09
0

Максим Малашкін завершив роботу на посаді державного секретаря Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства. Рішення уряду – у зв’язку з переходом на іншу роботу. Уродженцю Вінниці на п’ять років довірили Державну інспекцію енергетичного нагляду України.

Малашкін 2004 року закінчив Міжрегіональну академію управління персоналом за спеціальністю “правознавство”. Працював у Вінницькій міській раді в часи мерства Володимира Гройсмана.

138634526342

У 2013 році Максим Малашкін (праворуч) переміг у номінації “Відповідальність” конкурсу “Посадова особа виконавчих органів Вінницької міської ради”

А 2014 року Максим Малашкін разом зі своїм керівником поїхав до столиці. Очолив департамент нормативно-правового регулювання Міністерства регіонального розвитку, а 2015-го став заступником міністра.

Як писали “Кадри”, у грудні 2016 року Максим Малашкін виборов на відкритому конкурсі посаду державного секретаря. Призначення отримав у січні наступного року. Директор департаменту нормативно-правового регулювання Максим Дорофєєв у конкурсі фінішував другим і до січня 2018 року перебував у кадровому резерві. Теперж же уряд має оголосити конкурс на ваканту посаду.

Голову Державної інспекції енергетичного нагляду також пробували обрати на конкурсі. Комісія з питань вищого корпусу державної служби засідала 22 травня 2018 року, обираючи з 8 кандидатів. Проте жоден із них не зумів упоратися із ситуаційними завданнями. Відтак посада голови залишилася вакантною, а повторного конкурсу уряд не оголошував.

Місяць тому Кабінет Міністрів звільнив іще одного державного секретаря – Геннадія Дмитренка у Міністерстві екології та природних ресурсів.

Залишити коментар