Дмитренка звільнили з посади державного секретаря

Артур Корсунь
п’ятниця, 21 Вересень 2018, 08:57
0

Кабінет Міністрів звільнив Геннадія Дмитренка з посади державного секретаря Міністерства екології та природних ресурсів.

Раніше Комісії з питань вищого корпусу державної служби рекомендувала Кабміну звільнити Дмитренка за вчинення дисциплінарного проступку. У лютому 2018 року урядовці відсторонили держсекретаря від виконання повноважень за посадою на час здійснення дисциплінарного провадження.

На посаді державного секретаря Геннадій Дмитренко працював з січня 2017 року. Призначення відбулося за результатами конкурсу, в якому, до слова, Дмитренко набрав на тестуванні, вирішенні ситуативних завдань та співбесіді один із найменших балів серед інших держсекретарів-переможців – 10,75 балів з 20 можливих.

До призначення на посаду держсекретаря Геннадій Дмитренко працював першим заступником голови Житомирської облдержадміністрації. Кар’єрний шлях почав у 1997-му, з посади у Податковій інспекції м. Рівне. Із 2004 року був заступником директора департаменту контрольно-перевірочної роботи ДПА м. Київ, начальником контрольно-ревізійного управління в Київській області, заступником голови КРУ, очолював фінансове управління Бучанської міської ради на Київщині, працював заступником голови Львівської облдержадміністраці, заступником віце-президента Національної Академії державного управління при Президентові України.

Наступника Дмитренка обиратимуть на відкритому конкурсі.

Як писали “Кадри”, обов’язки державного секретаря Мінприроди виконує Олена Гаврилюка, яка також  очолює міністерське управління експертної роботи та організаційно-аналітичного забезпечення.

Залишити коментар