Відстороненому від посади Дмитренкові продовжують нараховувати зарплату

Артур Корсунь
субота, 14 Квітень 2018, 09:49
0

Відстороненому від виконання службових обов’язків на час проведення службового розслідування державному секретареві Міністерства екології та природних ресурсів Геннадію Дмитренку нарахували понад 30 тис. грн. Про це йдеться у відповіді Міністерства екології та природних ресурсів на запит “Українських Новин”.

Зокрема, посадовий оклад Геннадія Дмитренка, надбавки за ранг, вислугу років та доступ до державної таємниці у березні 2018 року  склали 30,6 тис. грн. Це більше, ніж зарплата заступника міністра Василя Полуйка, якому нарахували 29 087 гривень окладу, надбавок за вислугу років, інтенсивність праці та індексації. При цьому

Як писали “Кадри”, наприкінці лютого 2018 року уряд прийняв рішення відсторонити Геннадія Дмитренка від виконання повноважень за посадою державного секретаря  Міністерства екології та природних ресурсів. Виконання обов’язків державного секретаря поклали на Олену Гаврилюк, яка очолює управління експертної роботи та організаційно-аналітичного забезпечення Мінприроди. Наприкінці березня 2018 року Комісія з питань вищого корпусу держслужби рекомендувала звільнити Геннадія Дмитренка з посади державного секретаря.

Залишити коментар