Урядовому держсекретарю оберуть п’ятого заступника 

Артур Корсунь
вівторок, 23 Січень 2018, 10:16
0
Аби посісти крісло заступника державного секретаря Кабінету Міністрів, Геннадію Плісу (у центрі) слід спершу перемогти на відкритому конкурсі / kmu.gov.ua

Заступника державного секретаря Кабінету Міністрів України комісія вищого корпусу державної служби обиратиме 30 січня.

На вакантну посаду подалися 24 кандидати. Серед них – доцент кафедри глобальної економіки Національного університету біоресурсів і природокористування України Олена Кірейцева та заступник завідувача, професор кафедри фінансів і кредиту Сумського державного університету Ігор Кобушко.

Також участь у конкурсі беруть директор Івано-Франківського науково-дослідного центру продуктивності агропромислового комплексу Любов Пнівчук, перший заступник директора виконавчої філії ПАТ Національної суспільної телерадіокомпанії України “Центральна дирекція “Українське радіо” Роман Чайковський та заступник директора Державного науково-дослідного інституту інформатизації та моделювання економіки Андрій Смик.

Подали документи й заступник начальника відділу інформаційних технологій Київського апеляційного адміністративного суду Сергій Дегтяр та арбітражний керуючий Олександр Король.

Корпоративний сектор представляють директори корпорації “Система ССБ” Сергій Александров, ТОВ “ТК “Енергоінновації” Андрій Масюта, ТОВ “Дентал депо” Микола Сліпченко та приватний підприємець Михайло Колінько.

Комісія відбиратиме претендента на посаду з кандидатур радника голови Національного агентства з питань запобігання корупції Оксани Пархоменко-Куцевіл, Ганни Степаненко – помічника-консультанта народного депутата України Ганни Гопко та позаштатного радника голови Вінницької ОДА Віктора Жданова.

Участь у конкурсі також беруть громадський активіст Роман Реведжук та восьмеро безробітних: Анна Луценко, Юлія та Євген Бондар, Володимир Тимченко, Євгеній Колодич, Денис Мельников, Руслан та Олег Мироненки.

Єдиний представник Секретаріату КМУ серед учасників конкурсу – Геннадій Пліс. Змагання за посаду заступника він розпочне з позиції директора Департаменту з питань регіональної політики. А ще місяць тому Геннадій Пліс працював першим заступником керівника Київської міської державної адміністрації (КМДА). Віталій Кличко звільнив його з посади у порядку переведення до Секретаріату Кабміну.

У державного секретаря уряду Володимира Бондаренка наразі чотири заступники.

serfer

Як писали “Кадри”, усіх заступників Володимира Бондаренка обрали на відкритому конкурсі.

 

 

 

 

 

 

 

 

Залишити коментар