Власник семи квартир Андронов переміг у конкурсі на посаду держсекретаря

Андрій Колесник
вівторок, 14 Березень 2017, 23:00
0
Резервного кандидата, як і під час попереднього конкурсу, комісія не обрала / youtube.com

Заступник генерального директора ТОВ “КУА “Інвестиційні ресурси” Владислав Андронов обраний державним секретарем Міністерства аграрної політики та продовольства.

Рішення про перемогу Андронова конкурсна комісія ухвалила після трьох етапів відбору. Резервного кандидата, як і під час попереднього конкурсу, не обрано.

До участі у конкурсі Владислав Андронов подав декларацію, за якою разом із дружиною він володіє житловим будинком в Обухівському районі, двома земельними ділянками площею 661 і 1997 кв. м., офісом і  сімома квартирами у Києві, причому останн помешкання площею 117.9 кв. м було придбане за рік до конкурсу за понад 1 млн грн. Також у декларації вказані об’єкти незавершеного будівництва: житловий будинок у селі Плюти (480 кв. м) і дачний будинок у селі Мотовилівська Слобідка (Фастівський район, Київська область).

Сімейний автопарк складається з Toyota (2013), Volkswagen JETTA (2016), Mercedes Benz (2012) та Porsche Cayenne (2011) (останні два авто записані на дружину). Близько 1,5 млн грн доходів переможець конкурсу отримував від виплат страхової компанії “Країна”, відсотків від вкладів в “Альфа-банку” та “ОТП Банку”, відшкодування гарантованої суми вкладів від ПАТ “Інтеграл-банк”. Чималу суму також задекларував готівкою.

Рішення про призначення Владислава Андронова на посаду державного секретаря Міністерства аграрної політики та продовольства має затвердити Кабінет Міністрів після проведення спеціальної перевірки.

Як писали “Кадри”, до повторного конкурсу на посаду державного секретаря Міністерства аграрної політики та продовольства комісія з питань вищого корпусу державної служби допустила десятьох учасників.

 

 

Залишити коментар