Підкоморна виконує обов’язки державного секретаря

Артур Корсунь
середа, 25 Січень 2017, 10:05
0
Виконувати обов'язки державного секретаря Міністерства енергетики та вугільної промисловості Юлія Підкоморна почала з 1 січня 2017 року / mpe.kmu.gov.ua

Окружний адміністративний суд Києва заборонив Кабінету Міністрів призначати на посаду державного секретаря Міненерговугілля переможця конкурсу Максима Немчинова.

Рішення ухвалене 28 грудня 2016 року для забезпечення позову Володимира Колесника, позаштатного радника міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Насалика. Колесник, який теж змагався за посаду, вважає, що Немчинов порушив процедуру подання документів для участі в конкурсі, не вказавши у картці державного службовця відомовсті про причетність дружини до підприємств “Алмакс” і “Енерготранслайн”.

За два дні до рішення суду Міністерство енергетики та вугільної промисловості уповноважило виконувати обов’язки державного секретаря Юлію Підкоморну, яка за результатами конкурсу cтала резервним кандидатом, поступившись Максиму Немчинову кілька сотих бала:

23456

Виконувати обов’язки державного секретаря Юлія Підкоморна почала з 1 січня 2017 року.

Як писали “Кадри”, конкурсна комісія з питань вищого корпусу державної служби обрала Максима Немчинова кандидатом на посаду державного секретаря Міністерства енергетики та вугільної промисловості.

Залишити коментар