Максима Немчинова обрали державним секретарем Міненерговугілля

Артур Корсунь
четвер, 17 Листопад 2016, 00:05
0
У 2011-2014 роках Максим Немчинов керував відділом із питань реформування вугільної галузі у Департаменті реструктуризації вугільної промисловості Міненерговугілля / facebook.com

Конкурсна комісія з питань вищого корпусу державної служби визначила переможця відбору державного секретаря Міністерства енергетики та вугільної промисловості. Нову посаду обійме Максим Немчинов.

Переможець конкурсу отримає рекомендації на призначення на посаду, та якщо не пройде спеціальну перевірку чи впродовж року відмовиться від місця праці або трапиться форс-мажор, то держсекретарем стане резервний кандидат – Юлія Підкоморна, керівниця Управління забезпечення комунікацій та організаційної роботи Міністерства енергетики та вугільної промисловості.

У другому етапі відбору змагалися 11 кандидатів. Голова Вінницького окружного адміністративного суду Олександр Вільчинський вибув із конкурсу, не з’явившись на тестування знань законодавства. Начальник юридичного відділу ПАТ “Дніпровська теплоелектроцентраль” Ганна Крамаренко не змогла залишити виробничі справи, тож комісія дискваліфікувала кандидата.

Окрім Юлії Підкоморної та Максима Немчинова до етапу співбесіди також потрапили безробітний Віктор Зоря та директор ТОВ “Мережі та системи” Олег Палайда.

Максим Немчинов є комерційним директором ТОВ ВКФ “Алмакс”. У 2011-2014 роках керував відділом з питань реформування вугільної галузі у Департаменті реструктуризації вугільної промисловості Міненерговугілля.

Як писали “Кадри”, уряд оголосив конкурс на посаду державного секретаря Міністерства енергетики та вугільної промисловості 12 жовтня 2016 року.  До участі в конкурсі на посаду державного секретаря Міністерства енергетики та вугільної промисловості зголосилися 13 кандидатів.

Залишити коментар