Укладачі тестів підвели комісію. ВІДЕО

Артур Корсунь
понеділок, 03 Жовтень 2016, 09:00
0
Комісія з відбору керівництва Державного бюро розслідувань погодилася із зауваженнями до якості тестових завдань / youtube.com

Скарга головного військового прокурора Анатолія Матіоса влучила в ціль.

Комісія з відбору керівництва Державного бюро розслідувань погодилася із зауваженнями конкурсанта щодо якості тестових завдань і перенесла випробування професійних здібностей кандидатів та тестування на загальні здібності на невизначений термін.

Анатолій Матіос подав скаргу 26 вересня. Головний військовий прокурор зазначив, що самотужки перевірив тестові завдання і виявив, що значна частина завдань ґрунтуються на застарілому законодавстві, а деякі питання мають дискусійний характер і не можуть оцінюватися однозначно.

“Понад 200 тестових завдань містять явні помилки та недоліки, що складає понад 10 відсотків від загальної кількості тестів”, – зазначив Анатолій Матіос у своєму зверненні до членів комісії.

Заслухавши запрошених експертів, комісія вирішила, що з тестовими завдання такої якості об’єктивне виявлення професійних знань осіб, які будуть їх розвязувати, є неможливим. Тому питання для випробування перевірять і відкоригують. Після цього комісія призначить дату проведення випробування.

Зміститься у часі і тестування на загальні здібності претендентів. Початкового його планували провести 8 жовтня.

Члени комісії також домовилися, що відтермінування має тривати не більше 21 дня.

Як писали “Кадри”, участь у конкурсі на керівні посади у Державному бюро розслідувань – директора, його заступників, директорів територіальних органів і керівників підрозділів центрального апарату – візьме 61 кандидат.

Залишити коментар