Засідання конкурсної комісії з проведення відбору керівників Державного бюро розслідувань. ВІДЕО

Артур Корсунь
п’ятниця, 22 Липень 2016, 08:46
0
Члени конкурсної комісії ухвалили рішення про допуск кандидатів до участі у відкритому конкурсі / youtube.com

Комісія з проведення конкурсу на зайняття посад директора Державного бюро розслідувань, його першого заступника та заступника директора, директорів територіальних органів та керівників підрозділів центрального апарату ДБР, працівників підрозділів внутрішнього контролю ДБР провела 21 липня чергове засідання.

Члени конкурсної комісії перевіряли документи кандидатів на відповідність вимогам законодавства й ухвалили рішення про допуск 61 кандидата до участі у відкритому конкурсі. За його бортом залишилися: Богдан Будз, Олег Бернацький, Яків Варічев, Ольга Варченко, Юрій Гребенніков, Іван Якименко, Віталій Чубко, Віталій Пасічник, Михайло Потюк, Кирило Куликов, Сергій Горбатюк, Микола Скригонюк, Олександр Шамара, Вадим Штепура, Дмитро Лєбєдєв, Олександр Орлов, Тарас Лукаш і Ростислав Мота. Григорій Усатий, Юрій Македон та Едуард Кріцин іще можуть потрапити в перелік учасників, якщо представлять комісії відповідні підтверджуючі документи.

Як писали “Кадри”, конкурсний відбір претендентів на керівні посади Державного бюро розслідувань оголосили у травні 2016 року.

Залишити коментар