Колотілін очолив Держгеокадастр

Артур Корсунь
понеділок, 30 Жовтень 2017, 11:37
0
Уряд блискавично знайшов заміну Олегу Цвяху, призначивши Олександра Колотіліна / http://land.gov.ua

На звільнення Олега Цвяха з посади виконувача обов’язків голови Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру Кабінет Міністрів відреагував призначенням нового тимчасового керівника. Того ж 25 жовтня 2017 року до виконання обов’язків приступив директор департаменту контролю за використанням та охороною земель Олександр Колотілін. На посаді він перебуватиме до призначення голови в установленому порядку – після проведення конкурсу.

У Держгеокадастрі 36-річний Олександр Колотілін людина не нова. Магістр землевпорядкування та кадастру за дипломом Київського національного університету будівництва та архітектури почав працювати 2003 року на посаді землевпорядника ТОВ “Топос”. Три роки завідував сектором вишукувальних робіт відділу землевпорядкування закритого акціонерного товариства “Інститут землевпорядних технологій”, поки у 2008 році не отримав призначення виконувати обов’язки начальника Управління земельних ресурсів у Козелецькому районі Чернігівської області. У Чернігівській області Олександр Колотілін пропрацював до січня 2017 року і став начальником Управління Держгеокадастру, а далі його перевели в столицю – на посаду директора департаменту контролю за використанням та охороною земель Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру.

Як писали “Кадри”, начальник Головного управління Держгеокадастру у м. Києві Олег Цвях виконував обов’язки голови Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру з липня 2016 року, замінивши на посаді  Максима Мартинюка, якого призначили першим заступником міністра агарної політики та продовольства.

Залишити коментар