Олег Цвях наглядатиме за Держгеокадастром

Артур Корсунь
п’ятниця, 29 Липень 2016, 16:52
0
На посаду в.о. голови Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру Олег Цвях (праворуч) прийшов з аналогічної позиції у столичному Держгеокадастрі /land.gov.ua

Начальнику Головного управління Держгеокадастру у м. Києві Олегу Цвяху доручили виконувати обов’язки голови Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру.

Олегу Цвяху 39 років, він із Немирова на Вінниччині. Має дві вищі освіти за спеціальностями землевпорядкування та правознавство. Із 1997-го працює у столиці на посадах інженера Госпрозрахункового регіонального центру земельного кадастру та приватизації землі, головного спеціаліста відділу землеустрою та земельних відносин Київського міського управління земельних ресурсів. Добре знайомий жителям Деснянського району Києва за роботою у відділі землевпорядкування. У 2012-му очолив управління землеустрою департаменту земельних ресурсів КМДА, а лютого по липень 2015-го виконував обов’язки начальника головного управління Держземагентства у м. Києві. Рівно рік очолив головне управління Держгеокадастру у м. Києві. На цю посаду Олега Цвяха призначили за результатами конкурсу.

За даними з декларації, торік Олег Цвях заробив понад 1,3 млн грн., із яких зарплата склала трохи більше 81 тис. грн., а решта – дохід від відчудження рухомого та нерухомого майна. Земельний чиновник володіє квартирою у столиці на 122 кв.м і раритетним ЗАЗ-965. При цьому користується авто Toyota Camry.

Як писали “Кадри”, посада голови Державної служби з питань геодезії, картографії стала вакантною тиждень тому, після призначення Максима Мартинюка першим заступником міністра агарної політики та продовольства.

Залишити коментар