Гавриш продаватиме українське зерно

Артур Корсунь
п’ятниця, 15 Вересень 2017, 13:07
0
Дмитро Гавриш із 2010-го працював радником директора з фінансових питань ТОВ "Юридична компанія "Стратег", а до того п'ять років обіймав керівні посади в ПАТ "МОСТОБУД" / pzcu.gov.ua

“Державна продовольчо-зернова корпорація України” (“ДПЗКУ”) отримала нового керівника. Обов’язки голови правління уряд поклав на Дмитра Гавриша.

Для нового керівника “ДПЗКУ” посада стає викликом. Досі 43-річний Дмитро Гавриш із 2010 року працював радником директора з фінансових питань ТОВ “Юридична компанія “Стратег”, а до того п’ять років обіймав керівні посади в ПАТ “МОСТОБУД”. На початку 2000-х був заступника президента ЗАТ “Вінницький універмаг” та головою правління ВАТ “Вінницямолоко”. За освітою Дмитро Гавриш фінансист. Здобутий 1996 року в Чернівецькому державному університеті ім. Юрія Федьковича фах дозволив розпочати трудову діяльність контролером-ревізором відділу ревізій і перевірок установ й організацій освіти і науки обласного КРУ і продовжити її  провідним казначеєм відділу обліку лімітів видатків та контролю за виконанням кошторисів обласного  управління Державного казначейства.

Кандидатуру Гавриша на розгляд уряду вносив перший заступник міністра аграрної політики і продовольства Максим Мартинюк. До слова, у постанові, якою призначено Дмитра Гавриша, не вказано, що тимчасове керівництво держкорпорацією на нього покладається до обрання голови правління на відкритому конкурсі. Як відомо, відбір керівника “ДПЗКУ” проводився чорити рази, та жодному з кандидатів не вдалося отримати призначення.

Як писали “Кадри”, Олександр Григорович у травні 2017 року звільнився з посади виконувача обов’язків голови правління “ДПЗКУ”.

Залишити коментар