Андронов почав секретарювати в МінАПП

Артур Корсунь
понеділок, 26 Червень 2017, 17:31
0
У Міністерство аграрної політики та продовольства державний секретар Владислав Андронов прийшов з посади заступника гендиректора ТОВ "КУА "Інвестиційні ресурси" / minagro.gov.ua

Два місяці минуло після призначення Владислава Андронова державним секретарем Міністерства аграрної політики та продовольства і його представленням на посаді.

“Перш за все – реформування роботи управлінської та організаційної структури міністерства для підвищення її ефективності. Окремим завданням є робота з державними підприємствами, інститути яких необхідно привести у відповідність до чинного законодавства, зокрема – забезпечити обрання їх керівників за прозорими конкурсами”, – окреслив завдання державного секретаря перший заступник міністра Максим Мартинюк, представляючи Владислава Андронова працівникам міністерства.

46-річний Владислав Андронов на роботу в МінАПП прийшов із посади заступника гендиректора ТОВ “КУА “Інвестиційні ресурси”, на якій пропрацював 10 років. Секретарювати він буде впродовж 5 років. Оскільки переможець кадрового конкурсу досі на державній службі не перебував, виконання обов’язків державного секретаря впродовж першого місяця вважатиметься випробувальним терміном. Підстрахувати Андронова нікому – резервного кандидата, як і на першому конкурсі, комісія з питань вищого корпусу державної служби не визначила.

Владислав Андронов відновить гендерний баланс у керівництві міністерством. Після заяви про відставку міністра Тараса Кутового обов’язки головного в МінАПП фактично перейшли до Максима Мартинюка. Допомагають керувати йому дві жінки: заступник Олена Ковальова та заступник з питань європейської інтеграції Ольга Трофімцева.

До сфери відповідальності міністерства належать Державна ветеринарна та фітосанітарна служба УкраїниДержавне агентство лісових ресурсів УкраїниДержавне агентство рибного господарства УкраїниДержавна інспекція сільського господарства УкраїниДержавна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачівДержавна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру, державні підприємства “Харківський проектний інститут “Промзернопрект”, “Державний інститут по проектуванню підприємств м’ясної та молочної промисловості “Полтавадіпром’ясомол-пром”, “Проектний інститут “Промзернопроект”.  У більшості з них керівники мають статус виконувача обов’язків.

Як писали “Кадри”, у березні 2017 року Владислава Андронова обрали державним секретарем Міністерства аграрної політики та продовольства на повторному конкурсі, у якому взяли участь 10 претендентів.  Відбір проводили знову, оскільки переможниця Уляна Грачова – колишня радниця Володимира Гройсмана на посаді голови Верховної Ради у 2015 році – відмовилася від посади.

Залишити коментар