Ткачук крокує портом далі

Артур Корсунь
п’ятниця, 26 Травень 2017, 15:27
0
Ігор Ткачук (ліворуч) опинився на перетині планів щодо Одеського порту міністра інфраструктури Володимира Омеляна (у центрі) та в.о. керівника АМПУ Райвіса Вецкаганса (праворуч) / odesa.depo.ua

Міністр інфраструктури Володимир Омелян призначив Ігоря Ткачука начальником Одеської філії державного підприємства “Адміністрація морських портів України”.

Наказ видано 23 травня. Подання на призначення зробив в.о. керівника АМПУ Райвіс Вецкаганс.

242006

Із вересня 2016 року Ігор Ткачук керував ДП “Одеський морський торговельний порт”. Термін повноважень Ігоря Ткачука на цій посаді був обмежений проведенням конкурсу. Та в Міністерстві економічного розвитку і торгівлі, яке має повноваження оголосити відбір, цього не зробили.

На новій посаді Ігор Ткачук змінив Олександра Зубика, який у січні 2017 року очолив Одеську філію АМПУ на час відсторонення директора Михайла Соколова. Зубик до того працював заступником Ткачука у ДП “Одеський морський торговельний порт”, куди прийшов у складі його “поштової” команди. Нагадаємо, на “Укрпошті”, якою раніше керував Ігор Ткачук, Олександр Зубик керував Київською дирекцією.

Керівництво ОМТП закінчилося для Ігоря Ткачука офіційним мільйонерством. За даними його декларації, з 1 січня по 24 травня 2017 року він заробив понад 1,6 млн грн. У квітні ж автопарк родини Ткачуків поповнився двома коштовними авто: Ігор Віталійович придбав Toyota Land Cruiser 200 (2017 року випуску) за 2 624 877 грн., а його дружина Людмила Станіславенко – Lexus RX 200  (2017 року випуску) за 1 761 035 грн.

“Маю намір слідувати традиціям, закладеним у колективі протягом багатьох років. Маю намір робити все для того, щоби підвищувати привабливість Одеського порту і Одеси в цілому”, – заявив на представленні трудовому колективу Ігор Ткачук.

Залишити коментар