Заступник мера повернувся керувати портом

Артур Корсунь
четвер, 13 Липень 2017, 06:30
0
Перемогу в конкурсі на директора Усть-Дунайського морського торговельного порту Павло Козинець здобув у статусі заступника міського голови Вилкового / vilkrada.gov.ua

Перший заступник міського голови Вилкове з питань діяльності виконавчих органів Павло Козинець переміг у конкурсі Міністерства інфраструктури на посаду директора державного підприємства “Морський торговельний порт “Усть-Дунайськ”.

Начальником Усть-Дунайського МТП Павло Козинець стане втретє. У морській галузі він працює з 1980 року, одразу ж після закінчення Одеського інституту інженерів морського флоту. У Кілійському порту пройшов кар’єрний шлях від інженера-технолога до начальника підприємства. Усть-Дунайський морський торговельний порт очолив 1989 року, після кількох місяців праці на посаді головного інженера. У 2005-му Козинця звільнили з посади, а в 2006-2008 роках знову звернулися по його послуги.

59-річний Павло Козинець змінить на посаді начальника Усть-Дунайського МТП 56-річного Володимира Швидченка, якого вважають одним із найдосвідченіших директорів державних підприємств, які належать до сфери управління Міністерства інфраструктури. Швидченко керував портом із 2009 року.

Як писали “Кадри”, у квітні 2017 року Міністерство інфраструктури оголосило конкурс на посаду директора державного підприємства “Морський торговельний порт “Усть-Дунайськ”.

Залишити коментар

Гучні теми
Новини партнерів