Для Усть-Дунайського порту шукають нового директора

Артур Корсунь
четвер, 11 Травень 2017, 10:47
0
Володимир Швидченко є одним із найдосвідченіших директорів державних підприємств, які належать до сфери управління Міністерства інфраструктури/ ukurier.gov.ua

Наступного тижня конкурсна комісія Міністерства інфраструктури обиратиме директора державного підприємства “Морський торговельний порт “Усть-Дунайськ”.

На вакатну посаду шукають власника диплома про вищу освіту за відповідною галуззю знань і володаря досвідом роботи за посаді керівника не менше 5 років.

Зараз портом керує 56-річний Володимир Швидченко. Це один із найдосвідченіших директорів державних підприємств, які належать до сфери управління Міністерства інфраструктури. На посаду його призначили у вересні 2009 року й перезатвердили у квітні 2013-го. За тривалістю перебування на посаді Володимир Швидченко поступається лише Анатолію Редзюку, який минулого літа на відкритому конкурсі підтвердив свій директорський статус керівника Державного автотранспортного науково-дослідного і проектного інституту з 1996 року.

Як писали “Кадри”, у січні 2017 року комісія Міністерства інфраструктури обрало Карину Щеглову директором ДП “Скадовський морський торговельний порт”.

 

Залишити коментар

Гучні теми
Новини партнерів