Анатолій Редзюк зберіг за собою посаду директора автотранспортного інституту

Володимир Охотний
п’ятниця, 05 Серпень 2016, 18:21
0
Переможець кадрового конкурсу Анатолій Редзюк очолює "Державний автотранспортний науково-дослідний і проектний інститут" із 1992 року /mtu.gov.ua

“Державний автотранспортний науково-дослідний і проектний інститут” і далі очолюватиме Анатолій Редзюк. Він переміг у конкурсному відборі, оголошеному Міністерством інфраструктури України.

За посаду директора змагалися п’ятеро здобувачів, та двох із них конкурсна комісія не допустила до захисту конкурсних пропозицій через невідповідність вимогам відбору. Конкурсну пропозицію Анатолія Редзюка, який керує “Державним автотранспортним науково-дослідним і проектним інститутом” із 1996 року й термін контракту з яким добіг кінця, натомість визнали кращою.

“Все дуже просто: має бути конкуренція особистостей, нових поглядів і підходів щодо розвитку підприємства. Закінчилась каденція керівника – на конкурс. Це загальний принцип! – пояснив голова конкурсної комісії, заступник міністра Дмитро Роменський. – На конкурсі або перемагає інший, більш прогресивний, або попередній керівник з новою програмою розвитку доводить свою конкурентоспроможність як менеджера. Ця програма лягає в основу контракту, і за її невиконання – потім сурово запитувати з нього. Це запобігає консерватизму і сприяє розвитку”.

Анатолій Редзюк здобув вищу освіту за спеціальністю “автомобільний транспорт” у Київському автомобільно-дорожньому інституті у 1971 році. Має науковий ступінь кандидата технічних наук та звання “Заслужений працівник транспорту України”.

Залишити коментар