Луценко керуватиме “Артемсіллю”

понеділок, 24 Квітень 2017, 17:20
• Артур Корсунь
0
  • Призначені без терміну давності

Кабінет Міністрів призначив Вікторію Луценко тимчасовим виконувачем обов’язків директора державного підприємства “Артемсіль”.

Фактично обов’язки керівника солевидобувного держпідприємства Вікторія Луценко виконує з березня 2017 року. Володимир Доля, який очолював “Артемсіль” із грудня 2015 року, наприкінці зими пішов на лікарняний, а через кілька тижнів звільнився з посади за власним бажанням.

46-річна Вікторія Луценко за освітою економіст, закінчила обліково-фінансовий факультет Донецького державного університету. Із 1993 року працювала на різних посадах у Державній податковій службі Донецької області. У червні 2013 року призначена заступником начальника головного управління Міндоходів у Донецькій області, а в лютому 2014-го очолила управління, яке перебралося у Маріуполь. У листопаді 2016 року стала  заступником директора з фінансових питань “Артемсолі”.

Подання на призначення Вікторії Луценко керівником “Артемсолі” підготувало Міністерство аграрної політики та продовольства України. Конкурс на вакантну посаду не оголошений.

Як писали “Кадри”, у квітні 2016 року Володимир Доля переміг у кадровому конкурсі на посаду директора ДП “Артемсіль”.

Залишити коментар