Відбір керівника ракетобудівників не відбувся – держсекретар МЕРТ

Артур Корсунь
четвер, 16 Березень 2017, 14:24
0
Генеральний директор-генеральний конструктор Олександр Дегтярьов (ліворуч), якого на час проведення конкурсного відбору відсторонювали і поновлювали на посадах, і далі керує конструкторським бюро / president.gov.ua

Комітет із призначення керівників особливо важливих для економіки державних підприємств визнав конкурсний відбір на посаду керівника державного підприємства “Конструкторське бюро “Південне” ім. М. К. Янгеля” таким, що не відбувся. Про це Міністерство економічного розвитку і торгівлі України повідомило у відповіді на запит “Кадрів”.

“Комітетом з призначення було прийняте рішення вважати конкурсний відбір таким, що не відбувся, з урахуванням змін до постанови Кабінету Міністрів України від 03.09.2008 №777 та відкликанням своєї кандидатури одним із учасників”, – повідомив державний секретар МЕРТ Олексій Перевезенцев.

Нагадаємо, три засідання комісії при Комітеті з призначення керівників особливо важливих для економіки підприємств відбулися  8, 15 і 19 вересня 2016 року. Із семи конкурсних пропозицій  учасників відбору на посаду керівника ДП “Конструкторське бюро “Південне” ім. М. К. Янгеля” члени комісії підтримала дві. Проте до голосування членів Номінаційного комітету справа не дійшла. Один із фіналістів, як виявилося, зняв свою кандидатуру й цим позбавив шансів на перемогу й свого візаві. Законодавством встановлено, що відбір керівників особливо важливих для економіки підприємств члени Комітету з призначення мають здійснювати щонайменше з двох пропозицій.

yang

Коли саме Номінаційний комітет ухвалив рішення щодо конкурсу, не повідомляється. Так само не відомо, коли оголосять новий конкурс. Останнє повідомлення про перебіг відбору на сайті Міністерства економічного розвитку і торгівлі датоване 20 вересня 2016 року.

m22

Генеральний директор-генеральний конструктор Олександр Дегтярьов, якого на час проведення конкурсного відбору відсторонювали і поновлювали на посадах, і далі керує конструкторським бюро.

Як писали “Кадри”, конкурсний відбір на посаду керівника держпідприємства “Конструкторське бюро “Південне” ім. М. К. Янгеля” Міністерство економічного розвитку і торгівлі оголосило 7 червня 2016 року.

Залишити коментар