Жуковський замінив Лагошу

Артур Корсунь
середа, 01 Лютий 2017, 16:34
0
До призначення на посаду керівника порту "Южний" Віталій Журавський працював заступником директора з правових питань /uinp.info

Міністер інфраструктури Володимир Омелян змінив керівництво державного підприємства “Морський торговий порт “Южний”. Замість директора Олександра Лагоші його обов’язки виконуватиме Віталій Жуковський.

Новий керівник порту юрист за освітою. Закінчив Національну юридичну академію імені Ярослава Мудрого у місті Харкові. Працював на керівних посадах агропромислового комплексу, підприємствах гірничо-видобувної промисловості, на великих підприємствах України у складі юридичної фірми з надання правових послуг. Неодноразово нагороджений почесними грамотами і подяками Міністерства інфраструктури України та органів місцевого самоврядування. До призначення на посаду керівника порту був заступником директора з правових питань.

Першим заступником Жуковського призначено Романа Інде. Він закінчив Міжнародний інститут управління бізнесу та права і працював заступником генерального директора з експлуатації морського транспорту ТОВ “Портінвест Лоджистік”, яке входить у групу “СКМ” Ріната Ахметова.

Олександр Лагоша очолював порт з липня 2010 року. До того працював фінансовим і генеральним директором компанії “Авліта”, яка входить у “Метінвест Холдинг” Ріната Ахметова. Конкурс на посаду директора державного підприємства “Морський торговий порт “Южний” не оголошений.

Як писали “Кадри”, у грудні постійно діюча комісії Міністерства інфраструктури визнала Карину Щеглову переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади директора державного підприємства “Скадовський морський торговельний порт”.

Залишити коментар

Останні звісточки по темі
Гучні теми
Новини партнерів