Олійник зберіг директорство в Маріупольському порту

Євген Булавка
п’ятниця, 02 Грудень 2016, 02:37
0
Участь у відборі Олександр Олійник брав у статусі в.о начальника Маріупольського морського торговельного порту / marport.net

Переможцем конкурсу на посаду керівника ДП “Маріупольський морський торговий порт” став Олександр Олійник. Результати відбору, який тривав із початку вересня 2016 року, Комітет із призначень керівників особливо важливих для економіки підприємств при Мінекономрозвитку оголосив 1 грудня.

Олександр Олійник більше 20-ти років працював на цьому ж підприємстві на посадах інженера, начальника декількох відділів, заступника начальника порту з комерційної діяльності.

У конкурсі на керівника Міжнародного ДП “Маріупольський морський торговий порт” взяли участь 6 претендентів. Серед них три представники портових профспілок. Олександр Олійник змагався у статусі тимчасово виконуючим обов’язки начальника порту, яким став у 2013 році. Його конкурсна пропозиція  виявилася найкращою.

Нагадаємо, у серпні завершилося кадрові відбори очільників держпідприємств “Спеціалізований морський порт “Октябрськ” і Миколаївський МТП.

Як писали “Кадри, за результатами конкурсів у директорських кріслах залишаються ті ж портовики, що керували держпідприємствами й до оголошення відборів. Зокрема, так закінчилися пошуки керівників для “Спеціалізованого морського порту “Октябрськ” і Миколаївського МТП.

 

Залишити коментар

Останні звісточки по темі
Гучні теми
Новини партнерів