У крісло голови Житомирської облдержадміністрації мітять семеро безробітних

Артур Корсунь
вівторок, 04 Жовтень 2016, 12:53
0
Два роки тому комбат "Артемівська" Костянтин Матейченко увійшов від партії "Народний фронт" до Військової ради / apostrophe.com.ua

Відбір голови Житомирської обласної державної адміністрації 4 жовтня 2016 року ступив у вирішальну фазу. Комісія з питань вищого корпусу державної служби почала випробування тестуванням, розв’язанням ситуативних завдань і співбесідою 16 кандидатів:

zhyt1

zhyt2

Серед претендентів на посаду аж семеро безробітних. Серед них вирізняється екс-керівник департаменту стратегічного розвитку та євроінтеграції Міністерства енергетики та вугільної промисловості Михайло Бно-Айріян, який не захотів працювати під проводом нового міністра Ігоря Насалика.

Суперником Бно-Айріян може стати Ігор Гундич, який виконує обов’язки голови Житомирської ОДА. Набратися управлінського досвіду він міг і до звільнення Сергія Машковського на посаді заступника губернатора.

Але найвищі шанси, вочевидь, у Костянтина Матейченка. Колишній командир батальйону “Артемівськ” має досвід управління Краснолиманською та Бахмутською районними державними адміністраціями. Та його козир – мандат народного депутата. У парламент Костянтин Матейченко обрався у листопаді 2014 року від партії “Народний фронт”. Власне, саме народного депутата Олексія Савченка комісія з питань вищого корпусу державної служби обрала переможцем відбору голови Миколаївської ОДА.

Як писали “Кадри“, на початку вересня 2016 року президент України Петро Порошенко оголосив конкурс на посаду голови Житомирської обласної державної адміністрації.

 

Залишити коментар