Порошенко оголосив відбір голови Житомирської ОДА

Артур Корсунь
вівторок, 13 Вересень 2016, 09:18
0
Обов'язки голови Житомирської облдержадміністрації тимчасово виконує Ігор Гундич /zhitomir.info

Президент України Петро Порошенко оголосив конкурс на посаду голови Житомирської обласної державної адміністрації.

За умовами проведення відбору, новий керівник області серед іншого матиме право призначати та звільняти з посад своїх заступників, керівників структурних підрозділів, а також укладати та розривати контракти зі керівниками підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління обласної державної адміністрації. Повноваження голови ОДА обмежені терміном повноважень президента України.

Документи від кандидатів прийматимуть до 28 вересня 2016 року. Сам відбір комісія з питань вищого корпусу державної служби планує провести 4 жовтня 2016 року.

Зараз обов’язки голови Житомирської облдержадміністрації тимчасово виконує Ігор Гундич. На роботу в ОДА заступником голови він прийшов 29 квітня 2016 року. І саме його порекомендував призначити тимчасовим керівником області Сергій Машковський, який подав у відставку в останній день літа.

Як писали “Кадри”, президент Петро Порошенко оголосив конкурс на зайняття вакантної посади голови Миколаївської обласної держадміністрації через два місяці після відставки її керівника Вадима Мерікова.

Залишити коментар