Президент оголошує кадрові конкурси за алфавітним порядком

Маргарита Замкова
вівторок, 16 Серпень 2016, 16:10
0
Конкурс на зайняття вакантної посади голови Миколаївської обласної держадміністрації президент Петро Порошенко (у центрі) оголосив через півтора місяці після відставки Вадима Мерікова (праворуч) /korabelov.info

Конкурс на зайняття вакантної посади голови Миколаївської обласної держадміністрації оголошений через два місяці після відставки Вадима Мерікова. Відповідний указ підписав президент Петро Порошенко.

За Законом “Про державну службу”, голову обласної держадміністрації президент має право призначити за рекомендацією комісії з питань вищого корпусу державної служби, яка утворена 13 липня 2016 року за розпорядженням Кабінету Міністрів.

Оскільки у системі державної служби зараз кілька десятків вакансії й навантаження на членів щойно створеної комісії чимале, президент також розпорядився провести конкурси лише на перші 10 вільних посад за алфавітним порядком. Зокрема, на крісла керівників Вінницької, Оратівської, Тиврівської та Шаргородської райдержадміністрації у Вінницькій, Іваничівської та Шацької – у Волинській, Солонянської – у Дніпропетровській, Великоновосілківської та Волноваської – у Донецькій та Галицької – в Івано-Франківській областях.

Як писали “Кадри”, після візиту на Миколаївщину президента Петра Порошенка 15 червня 2016 року голова Миколаївської обласної державної адміністрації Вадим Меріков написав заяву про відставку. Зараз областю керує в.о. першого заступника В’ячеслав Бонь.

Залишити коментар