Трипульський “заспиртував” Номінаційний комітет

Артур Корсун
субота, 16 Квітень 2016, 10:35
0
Кандидат на посаду директора Григорій Трипульський оскаржив непрозорий конкурс/facebook.com

Фінальний етап конкурсу на посаду директора державного підприємства спиртової та лікеро-горілчаної промисловості “Укрспирт”, який мав відбутися 13 квітня, було заблоковано за дві години до засідання через суд за позовом одного з учасників.

“Номінаційний комітет не може проводити свої засідання, оскільки відбір керівника “Укрспирту” заблокований рішенням суду”, – повідомила “Кадри” перший заступник міністра економічного розвитку та торгівлі Юлія Ковалів.

За інформацією УНІАН, суд підтримав позов одного з учасників конкурсного відбору, керуючого партнера одеської юридичної компанії “Де-Юре” Григорія Трипульського.

“Неправильна, непрозора процедура. Я подав позов, щоб вони опублікували хоча б результати, щоб я і всі інші могли розуміти, що там відбувається”, – сказав Трипульський.

Григорій Трипульський не вперше бере участь у кадровому конкурсі.  У третьому за ліком відборі, який проводило Міністерство продовольства та агропромислової політики торік, він потрапив у фінал. Проте Номінаційний комітет свого рішення не оприлюднив, а згодом  був скасований і сам конкурс, оскільки право обирати керівника одного з найбільших у харчовій галузі підприємства передали Міністерству економічного розвитку та торгівлі.

Як писали “Кадри”, кадрові перегони в “Укрспирті” почалися ще в грудні 2014 року. Зараз підприємством керує Сергій Блескун.

Залишити коментар