Абромавичус оголосив переможців відбору керівників держкомпаній. ВІДЕО

Лазарь Германович
середа, 13 Квітень 2016, 10:38
0
Міністр економічного розвитку і торгівлі України побажав переможцям конкурсу політичної підтримки/uacrisis.org

Керівниками ПАТ “Українська залізниця”, УДППЗ “Укрпошта” та ДП “Завод “Електроважмаш” стануть менеджери нової якості. Про це заявив міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавичус.

“Це результат двох факторів. Перше – ринкова заробітна платня, і друге – активний пошук кандидатів шляхом залучення хедхантерів за рахунок донорських коштів”, – пояснив очільник МЕРТ.

Абромавичус зауважив, що під час відбору кандидатів кадрова комісія відчувала системний спротив, політичний тиск, було втручання судів у проведення конкурсів. Проте на посади керівників держкомпаній вдалося відібрати якісних кандидатів.

“Усе, що їм потрібно, це просто політична підтримка”, – зазначив Абромавичус. За його словами, наступний уряд зобов’язаний призначити цих кандидатів, аби почати боротися з корупцією не словом, а ділом.

Як писали “Кадри”, кадрові конкурси на посади керівників УДППЗ “Укрпошта”, ДП “Завод “Електроважмаш” та ПАТ “Українська залізниця” Міністерство економічного розвитку і торгівлі України оголосило наприкінці лютого.

 

Залишити коментар

Останні звісточки по темі
Гучні теми
Новини партнерів