Ігор Смелянський стане головним поштарем країни

Лазарь Германович
вівторок, 12 Квітень 2016, 09:11
0
Пропозиція Ігоря Смелянського була кращою з 48 ідей реформування поштової служби

“Вибрали голову “Укрпошти” серед 48 кандидатів і 4 фіналістів. Ним став Ігор Смелянський: 17 років досвіду в управлінні в Україні, США, МВА в Georgetown University”, – написав міністр Айварас Абромавичус про результати безпрецедентно закритого і непрозорого кадрового конкурсу на посаду директора ДП “Укрпошта”.

Про наступника Ігоря Ткачука на посаді відомо небагато. Народився в Одесі в 1975 році. Закінчив Школу бізнесу ім. Лубіна Пейс Університету (Нью-Йорк, США) у 1999 році за фахом бухгалтер-аудитор. У травні 2005-го закінчив Школу бізнесу імені Роберта Макдоноу Джорджтаунського університету (МВА) і Юридичний факультет Університету ім. Джорджа Вашингтона (Вашингтон, США). Працювати почав з липня 1998 року. Був  бухгалтером з податків і зборів у Cantor Fitzgerald L. P, старшим фахівцем із оподаткування у KPMG.

Із вересня 2005 року по січень 2008 року Ігор Смелянський працював у консалтинговій компанії The Boston Consulting Group на посаді старшого консультанта/менеджера проектів. А лютого 2008 року по жовтень 2010 року перебував на посаді директора з інтеграції активів російського “Промсвязьбанку”. Зірвав вихід  банку на IPO, за що й поплатився посадою. Проте одразу ж працевлаштувався у Перший український міжнародний банк. Із травня 2011 року почав консультувати компанії Thomas Cook, The Boston Consulting Group,  KPMG.

У фіналі відбору Ігор Смелянський випередив кандидатів Харро Ван Граафейланда, Гінтаутаса Мажейку та Олександра Перцовського.

Як писали “Кадри”, конкурс на посаду генерального директора УДППЗ “Укрпошта” мав закінчитися у першій декаді квітня.

 

Залишити коментар