Новий керівник “Електроважмашу” має подвійне громадянство

Лазарь Германович
вівторок, 12 Квітень 2016, 10:46
0
Жан-Андре Барбозу одружений з українкою, живе у Польщі/conference-bg.com

Понад 17 років професійного досвіду, зокрема й на управлінських посадах, у сфері важкого машинобудування та виробництва будматеріалів. Саме ця конкурентна перевага вивела громадянина Франції та Мексики Жана-Андре Барбозу в переможці кадрового конкурсу на посаду керівника ДП “Завод “Електроважмаш”. Про вибір Номінаційного комітету із 38 кандидатів міністр Мінекономрозвитку Айварас Абромавичус повідомив на брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі.

“На посаду директора “Електроважмашу” вибрали Жан-Андре Барбозу. Громадянин Франції та Мексики, 42 роки. Понад 17 років досвіду роботи на керівних позиціях, у тому числі в країнах Східної Європи і СНД. В основному відзначився, керуючи кількома заводами французької компанії Saint-Gobain, це одна з найбільших скляних компаній в світі. Керував трьома великими заводами “, – розповів міністр Мінекономрозвитку Айварас Абромавичус.

Наразі Жан-Андре Барбозу обіймає посаду віце-президента та регіонального директора по Центральній та Східній Європі в компанії Areva (французька промислова група, яка опікується розробкою та виробництвом обладнання для атомної й альтернативної енергетики). Має досвід антикризового управління, реструктуризації та розвитку бізнесу й виходу на експортні ринки. Працював у країнах Східної Європи, СНД та Україні. Окрім іспанської та французької, володіє також англійською, польською та російською мовами. Громадянин Франції та Мексики. Одружений з українкою, живе у Польщі.

Як писали “Кадри”, на посаду керівника ДП “Завод “Електроважмаш” претендували 38 кандидатів.

Залишити коментар