Ірина Марченко здобула перемогу в конкурсі на посаду керівника ДПЗКУ

Артур Корсунь
четвер, 01 Серпень 2019, 12:25
0

Ірина Марченко отримала удядове погодження своєї кандидатури на посаду голови правління публічного акціонерного товариства “Державна продовольчо-зернова корпорація України”.

Раніше Марченко перемогла у конкурсі на вакантну посаду, за яку змагалися п’ятеро кандидатів. Частину конкурсантів запропонувала міжнародна компанія з підбору управлінського персоналу Boyden Global Executive Search.

У фінал конкурсу потрапили керуючий партнер проекту UNIT.City Максим Бахматов, екс-глава ДПЗКУ часів Януковича Олександр Лавринчук і в.о. керівника ДПЗКУ Ірина Марченко.

Новий голова правління держпідприємства за освітою – фінансист. Понад 15 років працювала у корпоративному секторі, зокрема на посаді генерального директора ГК “AVANGARDCO IPL” – найбільшого в Україні виробника яєць. Із початку 2018 року за пропозицією Міністерства аграрної політики та продовольства призначена виконуючою обов’язки.

Як писали “Кадри”, посада голови правління “Державною продовольчо-зерновою корпорацією України” була вакантною з 2015 року. З того часу у ДПЗКУ змінилися 7 тимчасових керівників.

Залишити коментар